En poursuivant votre navigation sur le site, vous acceptez l'utilisation des cookies

Vind een document!

zie alle documenten.

4 eenvoudige stappen

tablet 1
 1. Kies uw juridisch document
 2. Beantwoord enkele vragen
 3. Ontvang uw gepersonaliseerd document in Word en PDF formaat
 4. Raadpleeg optioneel een advocaat

Waarom Lawbox?

 • security

  Vertrouwelijk & veilig

  U kunt uw documenten openen in My Lawbox, uw totaal beveiligde persoonlijke omgeving!

 • money protection

  Een totale bescherming

  De auteurs zijn verantwoordelijk voor de rechtsgeldigheid en het onderhouden van hun documenten. Een vraag? Een probleem? Onze advocaten en auteurs helpen u graag verder!

 • rapid

  Toegankelijk & snel

  U ontvangt binnen enkele minuten uw document op maat . Onze dienstverlening is 7 dagen per week, 24 uur per dag toegankelijk

 • professional

  Professioneel

  Onze documenten worden opgesteld door advocaten die een gedegen ervaring hebben in het contractenrecht. Verder hebben ze allemaal het Lawbox-handvest ondertekend!

Wat men van ons vindt

 • Vincent Orban
  Mariage.be

  Uitstekende dienstverlening! In amper tien minuten heb ik mijn algemene verkoopsvoorwaarden opgemaakt! Ik heb zelfs een afspraak met een advocaat kunnen opnemen. Veel geluk in de toekomst!

 • logo identikid2
  Identi'kid

  Gefeliciteerd met deze geweldige applicatie, het is intuïtief en makkelijk te gebruiken, handig, en vooral, heel mooi.

 • tete 3.png1
  Aquadesign

  Wij maken vanaf het begin gebruik van uw dienstverlening. Ik wilde u bedanken voor de kwaliteit van de documenten. Met Lawbox is onze Business goed beschermd!

Onze Partners

 • VoxTeneo3

 • Digital Wallonia 3

Meer informatie

Lawbox biedt een online dienst aan die ondernemers in staat stelt in al hun juridische behoeften te voorzien. Op basis van een interactieve vragenlijst kunnen door advocaten ontworpen en gevalideerde modeldocumenten op maat worden gegenereerd. Op die manier stelt Lawbox ondernemingen in staat snel, eenvoudig en goedkoop commerciële contracten op te stellen, teams aan te werven, een merk te beschermen, geschillen te voorkomen of op te lossen en, in het algemeen, met een hoog niveau van rechtszekerheid activiteiten uit te oefenen. Bovendien kan na aanschaf van een document optioneel beroep worden gedaan op een advocaat.