Bemiddeling

Met Lawbox ben je verzekerd voor bemiddeling ingeval een geschil optreedt met betrekking tot een aangeschaft document.

Ook na je aankoop via ons platform blijven we je op weg helpen naar rechtszekerheid in je handelsrelaties.

Voor al je aankopen via onze website, voorzien wij een zeer praktische manier om eventuele geschillen te beslechten: een bemiddelingsprocedure.

Dankzij onze bemiddelingsverzekering ben je automatisch verzekerd voor de kosten gelinkt aan een bemiddelingsprocedure opgestart in verband met een Lawbox-document.

Bemiddeling is een alternatieve manier om geschillen op te lossen dat met de dag populairder wordt. De procedure, waarbij een neutrale persoon samen met de betrokken partijen naar een oplossing zoekt, is sneller en goedkoper dan een gerechtelijke procedure en waarborgt evenzeer de vertrouwelijkheid van de partijen en de oplossing van het overleg.

Hoe werkt het?

Van zodra een conflict optreedt met betrekking tot een document dat je hebt aangeschaft op onze website, kan je het desbetreffende formulier invullen in je profiel.

Indien beide partijen akkoord zijn met het opstarten van de bemiddelingsprocedure, neemt de verzekeraar de kosten gelinkt aan de tussenkomst van de bemiddelaar op zich.

Vervolgens gaat de bemiddelaar samen met de partijen een oplossing trachten zoeken voor de oplossing. Bij akkoord wordt dit schriftelijk vastgelegd en ondertekend door beide partijen.

Gegevens van de verzekeringsbemiddelaar

Assurfinance & You Sprl- Place de l’Altitude Cent 31 - 1190 Vorst - FSMA 114288 A-cB- RPM TVA BE 0458648761, www.assurfinanceandyou.be.

Verzekeraar

LAR is het merk voor rechtsbijstand van AXA Belgium, NV verzekeraar erkent onder n° 0039 (KB 04-07-1979, MB 14-07-1979) Maatschappelijke zetel : Troonstraat 1 - B-1000 Bruseel, tel: 02 678 61 11, fax : 02 678 93 40.

Internet : www.axa.be • N° BCE: TVA BE 0404.483.367 RPM Bruxelles